Gymnastikopvisning 2022

Søndag d. 20. marts kl. 10.00 til 13.00 i Uldum Hallen

10.00-10.15: Indmarch og velkomst
10.15-10.25: Mor-far-barn v/Casper og Tanja
10.25-10.40: Tumlerne v/Charlotte, Pia, Yvonne, Malene, Nikolaj, Pernille og Eva
10.40-11.05: Vejle Spring Team v/ Josephine, Lene, Joachim
11.05-11.35: Pause m. kaffe og kage
11.35-12.05: DGI Sydøstjyllands 1014-hold v/ Camilla, Kirstine, Mie, Isabella, Clara, Jonas,

Mikkel
12.05-12.20: Rytme og Spring 1 v/ Stine, Rikke, Freja, Søren, Nelle, Laura og Sigrid
12.20-12.40: Rytme og Spring 2 v/Simon, Andreas, Lærke, Brian, Ronnie, Malwina, Sigrid
12.40-12.50 Instruktørserie v/ Laura, Sigrid og Malwina
12-50-13.00: Afslutning og tak for i dag!

NB! Tiderne kan rykke sig en smule undervejs!

CORONA UPDATE

“Kære UIF
Vi Bestyrelsen er blevet enige om at følge Kulturministeriets anbefalinger.
Anbefalingen er som følger:
Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.
Da der ikke er lavet særlige restriktioner for fitness, holder fitness indtil videre åbent. Der kommer en præciseret udmelding om anbefalinger og restriktioner fra Fitness udvalget til de der vil gøre brug af fitness muligheder.”
På vegne af uif’s bestyrelse
Martin Jensen

Vinderne af UIF lotteri

1. Præmien på 10.000 kr gik til Arne Verner.
  2.  Præmien på 5.000 kr gik til Lonnie og Morten Tormod.
  3. Præmien på 3.000 kr gik til Edel Bertelsen.

Step og styrke starter mandag den 23/8

STEP OG STYRKE starter mandag den 23. august kl. 19

Høj puls og sved på panden hver mandag fra 19.00-20.15 i gymnastiksalen på Uldum Skole.

Vi laver lette sammensætninger, og kører gerne med de samme flere gange i træk. Tempoet er højt, det samme er humøret. Timen sluttes af med styrketræning af hele kroppen.

Alle er velkomne!

Med venlig hilsen Heidi Seiger

* Der er gratis prøvetime

* Tilmelding på www.uldum-if.dk/gymnastik

* Der er håndsprit til rådighed, husk drikkedunk

* Første sæson varer frem til jul med mulighed for fortsættelse efter nytår

Aktiv sommer

Sommer, sol og tennisskole: Uldum

HVORNÅR
5. jul kl. 09:00 – 7. jul 2021 kl. 15:00
HVOR
Uldum Idrætsforening, Kærvejen 30, 7171 Uldum, Danmark
HVEM
Udøvere, 7 – 15 år, begynder, letøvede, øvede
NUMMER
2021 10 80 6006
Tennisskole uge 27

Tennisskolen er en aktiv ferie med oplevelser, sjove udfordringer og mulighed for at få nye vennerOBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med retningslinjer og anbefalinger. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig tennisskolen.

På en tennisskole får dit barn en på opleveren med nogle aktive og lærerige dage på tennisbanen. Dygtige instruktører sørger for sjove boldlege, lærerige øvelser og spændende kampe!For 499 kr. får dit barn:

• 3 dage med tennis, hygge og fællesskab
  • Undervisning af dygtige instruktører, som brænder for tennissporten
  • Frugt og saft alle dage, samt en t-shirt, drikkedunk og diplom

Udfordringerne bliver tilpasset den enkelte spillers niveau, og der er stor fokus på at have det sjovt, mens man bliver bedre til tennis.

Kontakt

Ved spørgsmål, kontakt idrætskoordinator Thomas S. Grasbakken på tlf. 2912 3582 eller mail tsg@dgi.dk.

Du kan evt. også kontakte tennisklubbens kontaktperson, hvis oplysninger du kan finde i kolonnen til højre.

Generalforsamling

Indkaldelse til Uldum If´s generalforsamling den 25.05.2021 kl. 19.00 i Uldum Fritidscenter.

Ordinær generalforsamling har følgende dagsorden:

2. Bestyrelsens beretning

3. Udvalgsberetninger

4. Fremlæggelse af regnskab

5. Behandling af indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest 8 dage før)

6. Valg af bestyrelsesmedlemmer, Britt og Claus er på valg og modtager ikke genvalg. Da Hanne og Lise har trukket sig før tid, skal der vælges 4 nye til bestyrelsen

7. Valg af bestyrelsessuppleant, Winnie modtager ikke genvalg

8. Valg af 2 revisorer (begge revisorer modtager genvalg)

Uldum If vil være vært med et stykke brød m.v. Vel mødt.

UIF Fitness

Kære medlemmer.

På mandag åbner UIF fitness igen – dog med begrænsede åbningstider og kun for medlemmer med coronapas eller mod fremvisning af negativ test max. 72 timer gammel. For at vi kan åbne, kræves det at der er bemanding i hele åbningstiden og da UIF fitness drives af frivillige og ulønnede aktive medlemmer, så vil åbningstiden være som følgende:

Mandag 16-18 og 19-21 Tirsdag 19-21 Onsdag 20-22 Torsdag 16-18 og 19-21 Fredag lukket Lørdag 9-11 Søndag lukket. (Kr. Himmelfartsdag lukket)  Der er indgang af bagdøren til fitness (den blå dør bag ved hallen ved grusparkeringen) Koderne er ikke aktive og kan ikke bruges. Der skal vises coronapas eller negativ test inden adgang til fitness. Der må max være 15 personer i fitness. Medbring selv måtte og elastik, hvis det skal bruges. De redskaber du bruger skal aftørres efter brug. Vi sørger for ekstra rengøring og afspritning af maskiner efter hver åbningstid. Der vil være et toilet åbent, men ikke mulighed for omklædning og bad.

Hvis du er over 18 år og har mulighed for at tage en coronavagt på minimum to timer en fast dag i ugen i den næste periode og er stabil og ansvarlig, så hører vi meget gerne fra dig – kontakt Rikke på sms 40573151 (du må gerne selv træne, mens du er coronavagt)

Mvh bestyrelsen i UIF Fitness.