Corona/Covid19

Kære alle

Vi følger Covid19 situationen tæt og efterlever selvfølgelig de regler, der bliver indført løbende. Regeringen har mandag eftermiddag forlænget perioden med skærpede tiltag til 13. april. Det betyder, at alle aktiviteter i foreningens regi fortsat er aflyst frem til 13. april.

Vi vil selvfølgelig holde jer alle opdateret løbende via Conventus, på www.uldum-if.dk og på vores Facebook side ’Uldum Idrætsforening’.

Vi forventer, at vi stadig kan afholde generalforsamling 20. april som berammet, men vi holder selvfølgelig øje med udviklingen og tilpasser os situationen.

Alle spørgsmål kan stilles til Formanden Britt Vig på 41834815/formand@uldum-if.dk eller Sekretær Naja Abildgaard på 29836519/naja_knudsen@hotmail.com

UIF Blad

Læs UIF Bladet

Så er UIF Bladet kommet rundt i postkasserne i og omkring Uldum. Vi håber, I får fornøjelse af lidt læsestof – selvom UIF ligesom alt andet ligger stille nu og meget af det, der står om i bladet, må udsættes. Skulle der være nogen, der ikke har fået bladet i postkassen, kan det læses online her.

Læs UIF Bladet

Aflysning af alle aktiviteter i Uldum Hallen

Kære alle

Udviklingen af Covid19 situationen går ekstra stærkt nu, og regeringen har onsdag aften varslet skærpede forholdsregler. Derfor ser vi os nødsaget til at aflyse alle aktiviteter i foreningens regi fra og med torsdag d.12. marts.

Dvs. der hverken er træning eller stævner indtil videre.

Corona Virus

Hej Allesammen!

Uldum IF vil bede alle sine medlemmer om at følge

Sundhedsstyrelsens anbefalinger  vedrørende Corona virus,

Således at vi alle hjælper til at sygdommen ikke

spredes yderlig.

Følg med på Sundhedstyrelsens hjemmeside eller

i medierne.

på forhånd tak

venlig hilsen

Bestyrelsen i UIF

General Forsamling 20.04.2020

Hej Alle

UIF invitere til General forsamling. d. 20.04.2020 kl. 19.

Så hvis DU går med lyst og energi, så er det lige DIG vi mangler i vores Bestyrelse.

Har DU lyst til at vide mere om at sidde i vores bestyrelse, er DU altid velkommen til at tage fat i en af os som allerede sidder der.

Hvis DU gerne vil være med til at lægge vejen for fremtiden i Uldum Idrætsforening.

Uldum Idrætsforening er et fællesskab mellem flere personer, som står sammen om en fælles interesse.

Vi glæder os til at DIG

Styrketræning for ældre i Uldum idrætsforening

Opstart d. tirsdag 14/1 januar kl. 8.30-9.30

Tidspunkt: tirsdage kl. 8.30-9.30
Hvor: Uldum idrætsforening
Opstart: tirsdag d. 14/1-2020. Forløbet kører i 10 uger med en ugentlig træning.

Pris: 1250 kr. v. 4 deltagere og 1000 kr. v 6 eller flere deltagere.
Mulighed for DK tilskud på 500 kr.

Varighed: 60 min

Instruktør: Fysioterapeut Daniel Dørge

Holdbeskrivelse:

Styrketræning for ældre er til dig der er ny til træning, og skal trygt og sikkert i gang. Det er også for dig der allerede træner, men trænger til nye udfordringer eller inspiration. På holdet arbejder vi med bolde, frie vægte og maskiner. Du vil opleve at blive stærkere og forbedre din stabilitet og balance.

ALLE fra 60 år og opefter kan deltage på holdet, da der tages hensyn til den enkeltes niveau.

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge i Uldum

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge i Uldum og samtidig sikre et aktivt og attraktivt byliv? Så har vi brug for din hjælp!

Vores fodboldafdeling er i rivende udvikling. Vi har lige nu 11 hold fra U5 til Veteraner 50+. Det kræver et stort arbejde af en masse frivillige hænder, og vi har lige nu brug for flere hænder.

Har du mon mulighed for at hjælpe med en eller flere af nedenstående opgaver?

• Arbejdet med Future Vejle – samarbejde med VB.
    • Være kontaktperson og tage imod tilbud fra VB
    • Formidle tilbud til holdene og organisere tilmeldinger til VB
    • Mindre talentspejder opgaver
  • Koordinere trænermøder og udvalgsmøder