Step og styrke starter mandag den 23/8

STEP OG STYRKE starter mandag den 23. august kl. 19

Høj puls og sved på panden hver mandag fra 19.00-20.15 i gymnastiksalen på Uldum Skole.

Vi laver lette sammensætninger, og kører gerne med de samme flere gange i træk. Tempoet er højt, det samme er humøret. Timen sluttes af med styrketræning af hele kroppen.

Alle er velkomne!

Med venlig hilsen Heidi Seiger

* Der er gratis prøvetime

* Tilmelding på www.uldum-if.dk/gymnastik

* Der er håndsprit til rådighed, husk drikkedunk

* Første sæson varer frem til jul med mulighed for fortsættelse efter nytår

Aktiv sommer

Sommer, sol og tennisskole: Uldum

HVORNÅR
5. jul kl. 09:00 – 7. jul 2021 kl. 15:00
HVOR
Uldum Idrætsforening, Kærvejen 30, 7171 Uldum, Danmark
HVEM
Udøvere, 7 – 15 år, begynder, letøvede, øvede
NUMMER
2021 10 80 6006
Tennisskole uge 27

Tennisskolen er en aktiv ferie med oplevelser, sjove udfordringer og mulighed for at få nye vennerOBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med retningslinjer og anbefalinger. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig tennisskolen.

På en tennisskole får dit barn en på opleveren med nogle aktive og lærerige dage på tennisbanen. Dygtige instruktører sørger for sjove boldlege, lærerige øvelser og spændende kampe!For 499 kr. får dit barn:

• 3 dage med tennis, hygge og fællesskab
  • Undervisning af dygtige instruktører, som brænder for tennissporten
  • Frugt og saft alle dage, samt en t-shirt, drikkedunk og diplom

Udfordringerne bliver tilpasset den enkelte spillers niveau, og der er stor fokus på at have det sjovt, mens man bliver bedre til tennis.

Kontakt

Ved spørgsmål, kontakt idrætskoordinator Thomas S. Grasbakken på tlf. 2912 3582 eller mail tsg@dgi.dk.

Du kan evt. også kontakte tennisklubbens kontaktperson, hvis oplysninger du kan finde i kolonnen til højre.

Generalforsamling

Indkaldelse til Uldum If´s generalforsamling den 25.05.2021 kl. 19.00 i Uldum Fritidscenter.

Ordinær generalforsamling har følgende dagsorden:

2. Bestyrelsens beretning

3. Udvalgsberetninger

4. Fremlæggelse af regnskab

5. Behandling af indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest 8 dage før)

6. Valg af bestyrelsesmedlemmer, Britt og Claus er på valg og modtager ikke genvalg. Da Hanne og Lise har trukket sig før tid, skal der vælges 4 nye til bestyrelsen

7. Valg af bestyrelsessuppleant, Winnie modtager ikke genvalg

8. Valg af 2 revisorer (begge revisorer modtager genvalg)

Uldum If vil være vært med et stykke brød m.v. Vel mødt.

UIF Fitness

Kære medlemmer.

På mandag åbner UIF fitness igen – dog med begrænsede åbningstider og kun for medlemmer med coronapas eller mod fremvisning af negativ test max. 72 timer gammel. For at vi kan åbne, kræves det at der er bemanding i hele åbningstiden og da UIF fitness drives af frivillige og ulønnede aktive medlemmer, så vil åbningstiden være som følgende:

Mandag 16-18 og 19-21 Tirsdag 19-21 Onsdag 20-22 Torsdag 16-18 og 19-21 Fredag lukket Lørdag 9-11 Søndag lukket. (Kr. Himmelfartsdag lukket)  Der er indgang af bagdøren til fitness (den blå dør bag ved hallen ved grusparkeringen) Koderne er ikke aktive og kan ikke bruges. Der skal vises coronapas eller negativ test inden adgang til fitness. Der må max være 15 personer i fitness. Medbring selv måtte og elastik, hvis det skal bruges. De redskaber du bruger skal aftørres efter brug. Vi sørger for ekstra rengøring og afspritning af maskiner efter hver åbningstid. Der vil være et toilet åbent, men ikke mulighed for omklædning og bad.

Hvis du er over 18 år og har mulighed for at tage en coronavagt på minimum to timer en fast dag i ugen i den næste periode og er stabil og ansvarlig, så hører vi meget gerne fra dig – kontakt Rikke på sms 40573151 (du må gerne selv træne, mens du er coronavagt)

Mvh bestyrelsen i UIF Fitness.

Tennis banerne er klar til sæson 2021‍🏸🏸
Grundet Corona, er årets standerhejsning udsat.
Men der er nu mulighed for tilmelding på Uldum-if.dk så vi kan komme igang med at spille igen. Alle er velkomne. Kom frisk😊😊

Hej alle sammen.
Med de nye udmeldinger ses vi i først den 17/1-21 i uldum if.

Trods det ønskes i alle et godt nytår. Og pas på hinanden.🥳🥳🥳🤸‍♂️🤸‍♂️