Uldum IF - fodbold menu

Hvem er U10-11 pigeholdet i Uldum IF, og hvad er der gang i.

Der var 14 piger i vores udendørssæson sidste år, og det er 11 af disse, der er fortsat med indendørs fodbold her i vintermånederne.
Billedet viser 13 af spillerne, – Caroline var desværre forhindret, da billedet blev taget.

Vi er ved at lære indendørsspillet på en måde, så vi begynder at forstå de forskellige placeringer på banen, så flere spillere ikke løber de samme steder, men at man udnytter at kan spille bolden rundt.
Vi har været ude til to turneringsrunder, hvor vi har spille én kamp uafgjort og vundet resten, så pigerne har gjort det godt, selvom der har været tætte kampe, men det bliver det jo ikke dårligere af.
Der har været seks spillere afsted til en stævne, hvor holdet endte med at vinde finalen og dermed hele stævnet, så det var også flot klaret.

Der nu ét stævne og to turneringsrunder tilbage i denne indendørssæson.

Alt det vi har lært i løbet af indendørssæsonen skal selvfølgelig tages med ud til den kommende udendørssæson, som starter omkring 1. april 2024, men det kommer der mere om senere.

Vi er tre trænere her i indendørssæsonen, og det varer ikke længe, inden at vi har fået afklaret, hvordan udendørssæsonen bliver sat sammen, og det kommer der mere om i starten af marts måned.
Udendørs spiller vi 8-mands, hvilket vi startede med efter sommerferien sidste år.

Venlig hilsen
Kaj Jensen